سمعک SILK

سمعک silk

سمعک silk

Blog Article

سمعک ها فواید زیادی دارند و منجر به بهبود کیفیت ارتباطی فرد و ارتقای شغلی و کسب درآمد، حضور مطمئن تر دراجتماع می شوند.

– دانشیار گروه گوش و حلق و بینی – رئیس بخش گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن در بیمارستان امیر اعلم – عضو هیئت مدیره انجمن جراحان گوش و حلق و بینی ایران

 اصول تجویز سمعک توجه به مشخصات و ویژگی های شنوایی هر فرد و در نظر گرفتن انتظارات شخص مصرف کننده می باشد.

در مقاله تجویز سمعک به بررسی انتخاب مناسب سمعک برای افراد کم شنوا می پردازیم. حس شنوایی یکی از مهمترین و پیچیده ترین حس های موجودات زنده محسوب می شود این حس در توانایی های مختلفی از جمله درک و آگاهی از اصوات به صورت رفلکسی برای گریز از خطر و یا در سطوح بسیار پیشرفته ایجاد زبان نقش بسیار زیادی در زندگی انسان ایفا میکند.

در زمانی که برای انتخاب سمعک مورد نظر خود تحقیق می کنید، باید به یکسری نکات که در ادامه ذکر شده است توجه داشته باشید:

در سمعک های دیجیتال سعی بر آن است که صدای محیطی مفید همانند صدای صحبت دیگران با ما، تقویت بهتری نسبت به صدای همهمه جمعیت داشته باشد. حتی امروزه سطحی از تکنولوژی در سمعک دیجیتال قرار گرفته که بر آن اساس صداها با توجه به مکان های مختلف به میزان خاصی تقویت می کنند.

سمعک‌ها قدرت شنوایی را به فرد بر نمی‌گردانند بلکه صداهای اطراف را تقویت می‌کنند تا شما بهتر آنها را بشنوید.

دارا بودن حذف نویز و فیدبک مراجعه به سایت و سوت سمعک گوش یکی دیگر از نکات مهم در حین خرید سمعک است که باید به یاد داشته باشید.

علاوه بر بیمه‌ها، برخی از فروشندگان سمعک هم در شرایط پرداخت خود، تسهیلات و تخفیف‌هایی قائل می‌شوند.

آموزش کاربر: آموزش نحوه استفاده صحیح و نگهداری از سمعک به کاربر بسیار مهم است.

او همچنین به شما نحوه تنظیم حجم صدا و سایر تنظیمات سمعک را آموزش می‌دهد. با طی کردن مراحل تجویز و تنظیم، می‌توانید به راحتی از سمعک استفاده کرده و از بازگشت شنوایی خود لذت ببرید.

بعد از تجویز سمعک و ساخت آن، وقتی که سمعک به طور کامل آماده شد یک جلسه با مددجو برگزار می‌شود تا تحویل وی شود.

تنظیم اکثر سمعک های مدرن امروزی با استفاده از برنامه تنظیم سمعک انجام می شوند و این روش دقیق ترین و انعطاف پذیرترین روش تنظیم است.

خوشبختانه امروزه سمعک هایی به بازار عرضه شدند که دیدی بسیار کمی دارند و این شامل مدل های پشت گوشی و داخل گوشی می شود که در اصطلاح به آنها سمعک های نامرئی یا غیر قابل دید گفته می شود.

Report this page